Vrei ochelari rezistenti?

178 RON: Ochelari cu Rama de titanflex sau metal din gamele Mediq, Alanie, Hugo Conti (titanflex) sau Enni Marco + Lentile plastic/ sticla cu ANTIREFLEX gama Mediq (protectie pentru lumina artificiala, beneficii estetice si claritate sporita pana la 98%) + Consultatie Optometrica + Montaj + Toc si laveta! Plata in 2 rate egale!

Mai multe detalii...

 • Facebook
 • Twitter
 • Email

Pret initial Reducere Tu castigi
267 RON 67% 178 RON
 89 RON
Indisponibil

 Achitate1/ 2 Comenzi

Detalii Oferta

De cat timp nu ti-ai mai facut un consult oftalmologic? Ai grija de sanatatea ochilor tai si ofera-ti o consultatie pentru stabilirea dioptriilor, apoi prinde cea mai buna oferta pentru perechea de ochelari visata!

Titanflex este un material inteligent cu proprietati de memorare, foarte flexibil. Dupa deformare, revine la forma initiala. Este cea mai usoara si flexibila rama.

Lentilele cu strat antireflex sunt indicate tuturor persoanelor care lucreaza la calculator si citesc in interior la lumina artificiala, conducatorilor auto si celor care privesc la televizor. Stratul antireflex indeparteaza razele incidente cu care ochiul intra in contact (lumina farurilor de la masinile ce vin din fata), ofera o claritate mai mare, mareste contrastul imaginii, indeparteaza oboseala ochilor, asigurand totodata o intretinere mai usoara.

ZipBox.ro si Optismart iti aduc o vedere limpede pentru ca tu sa te poti bucura in fiecare moment de tot ceea ce te inconjoara.

178 RON in loc de 356 RON (Plata in 2 rate egale: 89 RON acum, prin achitarea voucherului, si 89 RON la cabinet!) pentru un pachet ce contine:

Rama de titanflex sau metal din gamele Mediq, Alanie, Hugo Conti (titanflex) sau Enni Marco
+ Lentile plastic sau sticla cu tratament ANTIREFLEX (protectie pentru lumina artificiala, beneficii estetice si claritate sporita pana la 98%) gama Mediq in marja de dioptrii +/-4 sfera si +/-2cilindru
+ Consultatie Optometrica
+ Montaj
+ Accesorii - toc si laveta microfibra

Oferta este valabila pt magazinul deschis pe Calea Mosilor nr 253, pt cel de pe Stefan cel Mare (Sos. Stefan cel Mare nr 44, vizavi de Spitalul Colentina) si pentru sediul din B-dul Ion Mihalache 42 (Piata Victoriei).

Program: Mosilor si Ion Mihalache - Luni-Vineri 10:00-20:00, Sambata 10:00-16:00; Stefan cel Mare - Luni - Vineri 10:00 - 20:00, Sambata 10:00 - 16:00.

Termeni Utilizare

 • Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de Vouchere,
 • Se poate folosi UN SINGUR voucher pe ACELASI NUME, celelalte se pot face cadou,
 • Voucherele sunt valabile doar in perioada: 17 Februarie 2017 - 29 Martie 2017,
 • Oferta este valabila pt magazinul deschis pe Calea Mosilor nr 253, pt cel de pe Stefan cel Mare (Sos. Stefan cel Mare nr 44, vizavi de Spitalul Colentina) si pt sediul din B-dul Ion Mihalache 42 (Piata Victoriei),
 • Voucherul se foloseste in perioada de valabilitate, pe baza de programare telefonica,
 • Este necesara prezentarea la cabinet cu Voucher-ul printat,
 • Orice programare neonorata fara un anunt in prealabil duce la pierderea sedintei respective,
 • Plata se poate face prin card sau transfer bancar,
 • La plata online cu cardul, voucherul va fi eliberat automat pe mail (verifica si in casuta de Spam). Il vei gasi si in sectiunea “Vouchere” din meniul ZipBox.ro,
 • Puteti plati prin transfer bancar in maxim 4 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Voucherul va fi eliberat si transmis pe mail, chiar daca oferta a expirat intre timp, cel mai devreme a doua zi lucratoare (maxim in 3 zile lucratoare de la efectuarea platii),
 • Pentru eliberarea mai rapida a voucherului este necesara trimiterea dovezii de plata (poza/scan/document sau print-screen) la contact@zipbox.ro In acest caz, voucherul va fi eliberat de catre un operator ZipBox, doar in timpul orelor de program, in aproximativ 6 ore lucratoare de la primirea dovezii,
 • Voucherul il vei gasi in contul tau de pe ZipBox.ro, la sectiunea Vouchere, imediat dupa confirmarea platii.

Adresa

OPTISMART

Telefon: 0721 Arata Telefon

Calea Mosilor nr 253
Bucuresti
RO
website

Mai multe detalii

Personalul OptiSmart, magazin de optica medicala din Bucuresti, doreste sa ofere tuturor purtatorilor de ochelari servicii si produse de calitate la preturi corecte.

Optismart va ofera o gama variata de rame din aliaje metalice, ochelari din acril (rame din plastic cu insertie metalica), rame din titan flex, rame din titan pur (100%), rame pe fir sau rame cu capse pornind de la doar 25 lei.

De asemenea dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de lentile de cea mai inalta calitate cum ar fi: Lentile Seige, Lentile Mediq, Lentile Zeiss, Lentile Rodenstock, Lentile Essilor, si Lentile Hoya.

Toate acestea intr-un ambient placut si cu un personal calificat gata sa va vina in ajutor cu orice informatie suplimentara.

Aboneaza-te
Fii parte din gasca
Cum obtii oferta?

Apasa butonul "Cumpara" inainte ca timpul ofertei sa expire!

Vei primi imediat Voucherul, printeaza-l si contacteza partenerul pentru programare.

Te rasfeti in voie impreuna cu Voucherul cumparat, respectand bineinteles termenii ofertei.

Spui tuturor despre ZipBox.ro, prin Facebook, e-mail, mesaje, oricum.

Prieteni mai multi, preturi mai mici!

Relatii clienti
Cumparaturi fara griji