Descopera Pasi Noi de Dans - Tango, Salsa!

30 RON pentru 4X Sedinte de Tango + 4X Sedinte de Salsa! Grupa incepe Marti, 21 Februarie 2017 la ora 20:10! Program: Marti si Joi 20:10 - 21.00 Vino la Start Dancing, zona ultra-centrala: Cismigiu!

Mai multe detalii...

 • Facebook
 • Twitter
 • Email

Pret initial Reducere Tu castigi
100 RON 70% 70 RON
 30 RON
Indisponibil

 Achitate4/ 6 Comenzi

Detalii Oferta

Tangoul a aparut in periferiile din Buenos Aires in jurul anului 1880 in baruri, bordeluri etc, unde barbatii singuri isi petreceau vremea band, jucand carti sau dansand. A dansa tango cu o femeie in acea vreme era considerat obscen – imbratisarea este prea intima, picioarele se ating si se intrepatrund… Astfel, daca barbatii doreau sa incerce un pas nou sau sa invete sa danseze, singura posibilitate era sa danseze cu un alt barbat. Dansatorii de tango repetau intre ei astfel incat sa atraga admiratia doamnelor. Experimentand si dansand unii cu altii, acesti dansatori, multi anonimi, au creat dansul tango.

Salsa isi are originile in Cuba si este rezultatul combinarii mai multor stiluri informale de dans din regiunea Caraibelor. Asa cum indica si numele sau - in limba spaniola, salsa desemneaza un sos creat prin amestecul mai multor ingrediente picante – acest dans senzual a aparut prin fuziunea mambo, danzon, guaguanco, son cubanez si a altor dansuri cubaneze traditionale, integrand o puternica influenta africana. Se danseaza solo, in pereche si in grupuri de mai multe perechi, cu schimbari frecvente de parteneri (Rueda de Casino) pe muzica cu acelasi nume: salsa.

ZipBox.ro si Start Dancing iti ridica tonusul si moralul cu sedinte de dans cu ajutorul carora vei invata pasi esentiali, te vei simti minunat, te vei distra, vei socializa si-ti vei mentine silueta!

Platesti doar 30 RON in loc de 100 RON pentru 4X Sedinte de Tango + 4X Sedinte de Salsa

Grupa incepe Marti, 21 Februarie 2017 la ora 20:10

Program: Marti si Joi 20:10 - 21:00.

Sedintele pierdute nu se recupereaza.

O persoana poate cumpara oricate vouchere, dar poate folosi doar unul singur in nume propriu, restul putand fi facute cadou.

Cursurile se desfasoara la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale "Vasile Alecsandri" situata pe Str. Stirbei Voda nr. 32-34 (vizavi de Conservator/ Cismigiu).

Oferta se adreseaza cursantilor noi, cei care au mai participat la orele sustinute de Scoala StartDancing beneficiaza de reducerea permanenta de 20%.

Dupa achizitionarea voucherului, inscrierile se fac online la adresa:
http://www.startdancing.ro/sct_4/inscrieri_la_cursuri_de_dans_sportiv_pentru_incepatori.htm

Voucherele sunt nominale.

In fiecare marti se va studia Tango, iar joi Salsa.

Mai multe informatii: www.startdancing.ro

Termeni Utilizare

 • Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de Vouchere,
 • Se poate folosi UN SINGUR voucher pe ACELASI NUME, celelalte se pot face cadou,
 • Voucherul este valabil pentru o singura persoana,
 • Voucherele sunt valabile doar in perioada: 15 Februarie 2017 - 27 Martie 2017,
 • Este necesara prezentarea la centru cu Voucher-ul printat,
 • Voucherul se foloseste in perioada de valabilitate,
 • Sedintele pierdute nu se recupereaza,
 • Oferta se adreseaza cursantilor noi, cei care au mai participat la orele sustinute de Scoala StartDancing beneficiaza de reducerea permanenta de 20%,
 • Voucherele sunt nominale,
 • Plata se poate face prin card sau transfer bancar,
 • Plata prin transfer bancar se poate face in maximum 4 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Voucherul se va elibera imediat, chiar daca oferta a expirat intre timp, la confirmarea intrarii banilor in cont sau la trimiterea dovezii de plata, scan sau online, la contact@zipbox.ro,
 • Voucherul il vei gasi in contul tau de pe ZipBox.ro, la sectiunea Vouchere, imediat dupa confirmarea platii.

Adresa

Start Dancing

Telefon: 0722 Arata Telefon

Str. Stirbei Voda nr. 32-34, Sala de Sport Scoala Generala nr. 118 Vasile Alecsandri (vis-a-vis de Conservator/Cismigiu).
Bucuresti
RO
website

Mai multe detalii

Dupa achizitionarea voucherului, inscrierile se fac online la adresa:  

http://www.startdancing.ro/sct_4/inscrieri_la_cursuri_de_dans_sportiv_pentru_incepatori.htm

Vrei sa cunosti dansul? Priveste-l de departe.

Vrei sa-l iubesti? Priveste-l de aproape.

Start Dancing ofera cursuri de dans sportiv pentru incepatori unde veti invata tehnica dansului predata intr-o maniera gradata, de la simplu la complex. Cursantii beneficiaza in permanenta de indrumarea personala, antrenorul urmarind sa dezvolte aptitudinile, tehnica, continuitatea in miscare, sa dezvolte simtul si sensibilitatea pentru dans, printr-o coregrafie a miscarilor si colorare artistica a pasilor.

In cadrul cursului se foloseste un suport muzical adecvat, accentul punandu-se pe „trairea” muzicii, intelegerea ritmului si a ceea ce inseamna bataie muzicala. Exista un sistem de autoevaluare a nivelului atins prin participare la concursuri ad-hoc a tuturor dansatorilor din club, pe nivele de pregatire.

Prin practicarea dansului sportiv apar o serie de efecte benefice sanatatii trupului si spiritului deopotriva, corpul se modeleaza neincetat, castigand gratie, forta, caracter, iar sufletului i se deschid noi orizonturi.

Efectele dansului asupra dvs.

Exercitiul prin dans este un adjuvant pretios pentru armonizarea trupului si spiritului si pentru redobandirea tineretii, oferind incantare, desfatare si destindere.

Practica dansului duce la intarirea sanatatii, efectele fiind multiple, asupra sistemului nervos, ducand la mentinerea greutatii corporale normale, ofera rezistenta mai buna la stres, duce la combaterea timiditatii, eliminarea lipsei de rigoare si a starilor de oboseala, castigarea curajului, increderii in fortele proprii si a spiritului de invingator.

Practicarea dansului sportiv deschide o alta cale de inaintare, bucura mintea si sufletul, oferind emotie, pasiune si bucuria de a trai.

Aboneaza-te
Fii parte din gasca
Cum obtii oferta?

Apasa butonul "Cumpara" inainte ca timpul ofertei sa expire!

Vei primi imediat Voucherul, printeaza-l si contacteza partenerul pentru programare.

Te rasfeti in voie impreuna cu Voucherul cumparat, respectand bineinteles termenii ofertei.

Spui tuturor despre ZipBox.ro, prin Facebook, e-mail, mesaje, oricum.

Prieteni mai multi, preturi mai mici!

Relatii clienti
Cumparaturi fara griji