Termeni si Conditii

Data actualizarii prezentului document: 19.10.2012

Site-ul www.ZipBox.ro (denumit in continuare SITE) este creat, administrat si se afla in propietatea S.C. Pixel Wave SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/15864/2007, CUI RO 22302921. sos. Mihai Bravu nr 8, Sector 2, Bucuresti

1. Acceptul utilizatorului

Prin utilizarea acestui SITE, dumneavostra (denumit in continuare "Utilizator") se intelege ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in acest document. Acest document descrie termenii si conditiile in care aceste SITE se poate utiliza sau/si alte produse si/sau servicii associate cu acest SITE. Daca nu sunteti sau nu puteti fi deacord cu Termenii si Conditiile prezente, atrageti implicit imposibilitatea folosirii SITE-ului. In acest caz va rugam sa incetati utilizarea site-ului, altfel, orice accesare sau utilizare a www.zipbox.ro este considerata de acum incolo o aceptare a Termenilor si Conditiilor www.zipbox.ro. Acest document este singurul care reglementeaza acordul dintre SITE si UTILIZATOR si poate fi oricand revizuit prin actualizarea paginii de web unde acesta este publicat. Este recomandata verificarea periodica a acestui document pentru a lua la cunostinta noile modificari, deoarece aceasta va oblige legal. Accesarea si utilizarea in continuare a SITE-ului inseamna luarea la cunostinta si acceptarea oricaror modificari aduse prezentelor Termeni si Conditii.

2. Conditii de utilizare

S.C. Pixel Wave SRL nu garanteaza ca SITE-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de pe ZipBox.ro nu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. UTILIZATORUL foloseste SITE-ul pe riscul propriu, S.C. Pixel Wave SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea SITE-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe SITE sau al actualizarii diverselor pagini ale SITE-ului. ZipBox.ro nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe SITE. UTILIZATORUL va fi responsabil pentru obtinerea si a mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect. S.C. Pixel Wave SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice deteriorari aduse echipamentului UTILIZATORULUI ca urmare a utilizarii SITE-ului.

3. Drepturi de autor

SITE-ul detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Tot continutul prezent in SITE, este proprietatea exclusiva S.C. Pixel Wave SRL, sau este folosit cu permisiunea express a posesorului de drepturi de autor. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre SITE si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati în niciun mod. Orice violare a acestor termeni poate rezulta in incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, iar UTILIZATORUL poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata. SITE-ul contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci inregistrate sau alte materiale inregistrate, incluzand, fara sa se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul SITE-ului este protejat de legea drepturilor de autor. UTILIZATORUL a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asume drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.

4. Modlitati de acces

La utilizarea SITE-ului sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ZipBox.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului , etc. asupra acestui SITE vor fi pedepsite conform legii.

5. Obligatii si responsabilitati ale Utilizatorilor

Ca UTILIZATOR aveti responsabilitatea sa: Verificati ca datele introduse de dumneavoastra sa fie exacte, complete si adevarate. Sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare pentru a fi conforme punctului 1. Ca UTILIZATOR aveti obligativitatea sa: NU publicati materiale ce contin virusi sau alte programe destinate distrugerii SITE-ului. NU publicati materiale asupra carora nu aveti drepturi de autor NU publicati materiale obscene, defaimatoare sau orice alte informati interzise de legislatia in vigoare Ca UTILIZATOR sunteti deacord, in urma accesarii formularelor de colectare a datelor personale de pe SITE, cu urmatoarele: Ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de SC Pixel Wave SRL Ca datele vor fi folosite pe o perioada nedeterminata, cat si in vederea unor contactari ulterioare, in cazul in care nu cereti express stergerea acestor date din baza de date ZipBox.ro Sa primiti din partea SC Pixel Wave SRL, prin intermediul ZipBox.ro, diverse materiale publicitare, de marketing si informare, precum si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, cat si serviciul de newsletter zilnic in care veti fi informat cu privire la noile aparitii de pe ZipBox.ro Ca UTILIZATOR nu puteti folosii o adresa de e-mail falsa sau nu puteti impersona o alta persoana sau entitate, acest lucru va atrage dupa sine dreptul, dar nu si obligatia, de blocare a accesului pe SITE.

6. Limitarea raspunderii

S.C. Pixel Wave SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice dauna aparuta in mod indirect, accidental, special sau in consecinta incheierii prezentului acord. De asemenea S.C. Pixel Wave SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui SITE, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Politica de protectie a datelor cu caracter personal

S.C. Pixel Wave S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20179.

S.C. Pixel Wave S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe ww.ZipBox.ro modalitatea de comunicare eficienta a informatiilor si serviciilor gazduite, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate. Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dumneavoastra. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. PIXEL WAVE S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Parteneri contractuali ai operatorului; Furnizori de servicii si bunuri; Societati bancare; Autoritati publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie). Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelo, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe e-mailul societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Eventuala înregistrare a dumneavoastra pe site-urile gestionate de S.C. PIXEL WAVE S.R.L. presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre S.C. PIXEL WAVE S.R.L. în scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe website.

8. Revizuirea Termenilor si Conditiilor

Acest document este singurul care reglementeaza acordul dintre SITE si UTILIZATOR si poate fi oricand revizuit prin actualizarea paginii de web unde acesta este publicat. S.C. Pixel Wave SRL in calitate de administrator al SITE-ului isi rezerva dreptul de a realiza actualizari a prezentului document fara o notificare prealabila. Este recomandata verificarea periodica a acestui document pentru a lua la cunostinta noile modificari, deoarece aceasta va oblige legal. Accesarea si utilizarea in continuare a SITE-ului inseamna luarea la cunostinta si acceptarea oricaror modificari aduse prezentelor Termeni si Conditii.

9. Terminarea acordului

S.C. Pixel Wave SRL poate termina oricand acest acord in mod unilateral. Fara a limita urmatoarele, S.C. Pixel Wave SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are UTILIZATORULUI in eventualitatea in care conduita UTILIZATORULUI, sau in eventualitatea in care S.C. Pixel Wave SRL considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii si Conditiile prezente.

10. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Termene si Conditii si utilizarea acestui SITE sunt guvernate de legile din Romania.Termenii si Conditiile ZipBox.ro se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia Cumparatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia Cumparatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si Cumparatori.

11. Forta majora

S.C. Pixel Wave SRL si/sau Partenerii acestuia, nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

12. Reclamatii si Litigii

Pentru orice reclamatie, UTILIZATORUL trebuie sa se adreseze in prealabil Serviciului Clienti al ZipBox.ro prin accesarea sectiunii "Contact". Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii si Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.

13. Termeni si conditii Vouchere/Cupoane

Voucherul pe care il cumparati de la ZipBox.ro poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii oferite de catre Partener. Partenerul ZipBox.ro, nu S.C. Pixel Wave SRL, este vanzatorul Cupoanelor/Voucherelor si bunurilor si serviciilor si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra. Partenerul este in totalitate responsabil pentru oricare/toate leziunile, bolile, daunele, cererile, obligatiile sau costurile suportate de/sau in legatura cu un client, cauzate in totalitate sau partial de Partener, la fel ca si pentru orice raspundere nerevendicata asupra proprietatii cauzate din imposibilitatea rascumpararii Voucherului sau portiuni ale sale. Toate preturile afisate pe SITE contin TVA. Documentul fiscal (factura/chitanta) pe care va fi inscrisa valoarea Cuponului/Voucherului, va fi emisa UTILIZATORULUI direct de Partener la prezentarea Cuponului/Voucherului pentru rascumpararea Produsului/Serviciului achizitionat.

In cazul in care Userul care a cumparat un Voucher si doreste sa renunte la folosirea acestuia, din orice motiv, poate sa o faca fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea Cuponului/Voucherului, in scris (prin folosirea formularului de "Contact"). S.C. Pixel Wave SRL va returna UTILIZATORULUI banii care corespund valorii Cuponului/Voucherului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii iar Cuponul/Voucherul va fi anulat. Dupa depasirea termenului de mai sus UTILIZATORUL nu mai are dreptul sa solicite returnarea banilor.

Prin utilizarea www.ZipBox.ro si prin Acceptarea acestor Termeni si Conditii, dumneavoastra ca si "UTILIZATOR" derogati S.C. Pixel Wave SRL si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune a Partenerului in legatura cu un Voucher sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie. Voucherul este rascumparabil in intregime o singura data si nu poate fi rascumparat de mai multe ori.