Momente de Rasfat cu Atmosfera de Iarna!

22 RON: Special pentru Sarbatorile de Iarna: 90 minute de Relaxare! 1X Impachetare la cald cu ciocolata / portocale / capucino / scortisoara + 1X Masaj relaxare cu ulei de migdale / cocos / vanilie / scortisoara / ciocolata! Relaxare perfecta pentru iarna!

Mai multe detalii...

 • Facebook
 • Twitter
 • Email
Pret initial Reducere Tu castigi
105 RON 79% 83 RON
 22 RON
Indisponibil

 Achitate133/ 267 Comenzi

Detalii Oferta

ZipBox.ro si Silouette by Alexia iti aduc un rasfat special pentru perioada sarbatorilor de iarna!

Bucura-te de cel mai delicios mod de a trata celulita si a fii complet relaxata:

1X Impachetare la Cald cu

ciocolata/ portocale/capucino/scortisoara

+1X Masaj Relaxare cu ulei de

migdale/ /cocos/vanilie/ scortisoara/ciocolata

Alege 90 de minute de relaxare la doar 22RON!

Masajul de relaxare are rolul de a stimula receptorii nervosi, producand o dilatare a vaselor de sange, crescand aportul de oxigen si de substante nutritive si oferind o stare generala de bine asupra intregului organism.

Impachetarile cu ciocolata contin cacao si guarana care au un efect relaxant, antioxidant, remodelant si anticelulitic, contribuind la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Rezultatele sunt vizibile dupa cateva sedinte intensive, pielea schimbandu-si aspectul radical.

Termeni Utilizare

 • Un utilizator poate cumpara ORICATE vouchere, si poate folosii ORICATE in nume propiu,
 • Voucherele sunt valabile doar in perioada: 07 Decembrie - 01 Februarie 2012
 • Programarea se face in primele 15 zile de la achizitionare. Toate procedurile trebuiesc a fi finalizate pana la termenul limita al voucherului.
 • Voucherul se foloseste in perioada de valabilitate, pe baza de programare la numarul de telefon: 021 231.60.61/ 021 231.75.93,
 • Intarzierile sau reprogramarile se pot anunta telefonic, sms, mail cu cel putin 24 ore inainte de ora programata pentru terapie,
 • Orice programare neonorata fara un anunt in prealabil duce la pierderea sedintei respective.
 • Va rugam sa verificati disponibilitatea programarii din timp pentru a evita orice problema de aceasta natura,
 • Plata se poate face prin card sau transfer bancar,
 • Plata prin transfer bancar se poate face in maxim 4 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Chiar daca oferta a expirat intre timp, Voucherul se va elibera imediat la confirmarea intrarii banilor in cont sau la trimiterea dovezii de plata, scan sau online, la contact@zipbox.ro,
 • Voucherul il vei gasi in contul tau de pe ZipBox.ro, la sectiunea Vouchere, imediat dupa confirmarea platii.

Adresa

Silouette by Alexia

Telefon: 021 Arata Telefon

Str.Axinte Uricarul nr.1, bl.3, sc.1, ap.5, parter, interfon 005, sector 1, (langa Perla) Bucuresti
Bucuresti
RO
website

Mai multe detalii

Alege salonul Silouette by Alexia

Aici folosim tehnologie de cea mai inalta performanta pentru a va satisface cererile intr-un mod cat mai profesional. Personalul angajat este atestat pentru folosirea aparatelor, care in urma unui control amanuntit au fost certificate de Ministerul Sanatatii si Cercetarii din Franta, pentru a nu mai fi nevoi sa se ajunga la bisturiu dar si a ajunge astfel la dezideratul obtinerii siluetei perfecte fara efort!

Abundeta de polifenoli si vitamina C,caracteristica a portocalelor, lupta impotiva aspectului mat al pielii si lipsit de vigoare redand catifelarea si elasticitatea in timp cat mai scurt Totodata se produce si o relaxare psihica si instalarea unei stari de bunadispozitie. O terapie placuta ce incanta simturile, destinde si reda pofta de viata. 

Ciocolata se bucură de reputaţia de aliment medicament din vremea aztecilor,care o considerau un adevărat medicament. cicolata intră în compoziţia măştii de împachetare cu ciocolată precum şi a cremelor de gomaj,având rolul de a menţine tinereţea pielii,îndepărtarea anxietăţii şi depresiei ,având o acţiune psihologică ce nu mai trebuie demonstrată.Impachetarea cu ciocolata are ca scop indepartarea celulitei si inducerea relaxarii cu acţiune bine menţinută timp de câteva zile.

Alternarea împachetărilor cu cicolată cu împachetările cu portocale constituie un mijloc sigur de a avea mereu o piele strălucitoare şi frumoasă,în armonie cu tonusul psihic bun,şi un aer unic.

Impachetarea cu scortisoara este recomandata atat pentru tratarea celulitei persistente de pe abdoment, fese si coapse, cat si pentru prevenirea ei.

Aboneaza-te
Fii parte din gasca
Cum obtii oferta?

Apasa butonul "Cumpara" inainte ca timpul ofertei sa expire!

Vei primi imediat Voucherul, printeaza-l si contacteza partenerul pentru programare.

Te rasfeti in voie impreuna cu Voucherul cumparat, respectand bineinteles termenii ofertei.

Spui tuturor despre ZipBox.ro, prin Facebook, e-mail, mesaje, oricum.

Prieteni mai multi, preturi mai mici!

Relatii clienti
Cumparaturi fara griji