O Sansa Mare la Educatie, cu o mica donatie!

Doneaza 5 RON! Marian si Cosmin au nevoie de tine! Ajuta-i sa mearga la scoala! Putinul tau inseamna mult pentru ei! Doneaza 5 RON pentru rechizitele, hainele si hrana lunara necesare pentru educatia lor. Continua darnicia Craciunului!

Mai multe detalii...

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Pret initial Reducere Tu castigi
RON 0% RON
 5 RON
Indisponibil

 Achitate249/ 333 Comenzi

Detalii Oferta

ZipBox.ro si Asociatia Aproape de TINEri au luat aceasta initiativa cu scopul motivarii la implicare directa in viata sociala si sustinerea proiectelor cu caracter social.

Eminescu s-a nascut la sat, sarac si necunoscut multora - dar accesul la educatie l-a ajutat sa devina cel mai mare poet roman!

Cine stie daca Marian si Cosmin nu vor deveni si ei, cand vor creste mari, oameni cu care sa ne mandrim? Nu vom afla niciodata, daca nu ii vom ajuta acum.

Investeste si tu in educatia lor! Ajuta-i sa mearga la scoala!

Doneaza 5 RON pentru rechizitele, hainele si hrana lunara de care au nevoie pentru a incheia anul 2012 cu succes.

Doneaza catre Asociatia Aproape de TINEri, o asociatie implicati direct in solutionarea cazurilor de excluziune sociala si risc de abandon, dar si in strangerea de fonduri pentru sustinerea acestora.

Termeni Utilizare

  • Poti achizitiona oricate Vouchere doresti, contribuind astfel cu mult mai mult la sansa pentru educatie a acestor copii;
  • Plata se poate face prin card sau transfer bancar;
  • Plata prin transfer bancar se poate face in maxim 4 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Voucherul se va elibera imediat, chiar daca oferta a expirat intre timp, la confirmarea intrarii banilor in cont sau la trimiterea dovezii de plata, scan sau online, la contact@zipbox.ro,
  • Voucherul il vei gasi in contul tau de pe ZipBox.ro, la sectiunea Vouchere, imediat dupa confirmarea platii.

Adresa

Asociatia Aproape de TINEri

Telefon: 0743 Arata Telefon

Str. Principatelor Unite, Nr 8, Craiova, Dolj
Bucuresti
RO
website

Mai multe detalii

DESCRIERE CAZ

Are 18 ani si vise naruite. A trebuit sa abandoneze scoala si sa munceasca impreuna cu tatal lui pentru a castiga existenta familiei lor. Dar mai are o speranta... ca ceea ce nu a reusit el, vor reusi fratii lui. De aceea munceste impreuna cu tatal lui oriunde i se ofera ocazia, sa ii poata ajuta pe cei doi frati sa termine scoala. Spera ca macar ei sa poata avea un alt viitor. Acesta este Mirel Niculici. Iar Cosmin si Marian sunt fratii lui. 

Cosmin are 9 ani si este in clasa a II-a. Marian are 10 ani si este in clasa a III-a. Amandoi asteapta cu nerabdare fiecare dimineata din saptamana. Pentru ei, fiecare dimineata  aduce speranta si bucuria unei noi zile de explorare. Scoala nu este nici pe departe plictisitoare sau buna de abandonat. Pentru ei reprezinta o usa de evadare din saracia lucie, din foame si frig, catre o alta lume...o lume a prieteniei si a sperantei. La scoala se intalnesc cu alti copii, se joaca, descopera, afla multe lucruri noi, invata sa scrie, sa citeasca, sa vorbeasca; acolo uita pentru un timp sa se intrebe: „Unde este mama?”, „ De ce-a plecat?”, „Cu ce-am gresit?”

Tatal lor, un barbat peste care anii si problemele vietii au lasat urme adanci de batranețe, n-a împlinit inca cincizeci de ani, nu are nici scoala, nici meserie, dar are doua brate cu care munceste prin sat de dimineata pana seara si nu se da inapoi de la nicio munca, pentru a avea ce sa le dea copiilor de mancare.  Oamenii din sat il vorbesc de bine. Este om sarac, dar „cinstit, muncitor si nu pune mana pe ce nu-i al lui”. Nici acum nu isi iarta ca nu l-a mai putut tine pe Mirel, baiatul cel mai mare, la scoala, de cand sotia lui i-a parasit. Nici pe cel mai mic copil, de patru ani,  nu l-a putut tine langa el. I l-a luat asistenta sociala. Dar munceste pana la epuizare pentru a-i pastra macar pe ceilalti doi copii cu el. Mirel il ajuta foarte mult si impreuna reusesc sa treaca de la o zi la alta, dar cu greu.

Prima oara cand ii vezi, crezi ca sunt doar o familie de oameni lenesi si neingrijiti. Nu-ti imaginezi ce poate fi greu sa te speli pe maini, pe fata, sa-ti speli hainele- igiena de baza! Cand stai insa de vorba cu ei, cu vecinii din sat, cand le cunosti mai bine nevoile, limitele, neputinta, saracia, atunci intelegi. Nu-ti dai seama pana in acel moment ca accesul la apa, sapanul, pasta de dinti, periuta, hartia igienica, toate acestea sunt un lux pentru cei saraci. Nu mai vorbim de pat, lenjerie, dulap, lemne de iarna.

Cu un minim de 340 lei pe luna, Marian si Cosmin pot beneficia de rechizitele, hainele si hrana, de care au nevoie pentru a continua sa mearga la scoala.

PROVOCARE

Impreuna le putem arata acestor copii ca magia Cracinului nu se opreste la cadourile de iarna, ca bunavointa si darnicia nu incep si nu se sfarsesc de sarbatori! Donand acum cate 5 lei vom dovedi ca ne pasa!

DESPRE ASOCIATIE

Anul 2011 a însemnat pentru Aproape de TINEri încă un pas important înspre combaterea sărăciei şi integrarea socială a copiilor şi tinerilor vulnerabili din judeţul Dolj. 

A fost un an dificil din multe puncte de vedere, însă reuşitele - de la împlinirea unor nevoi de bază (hrană, îmbrăcăminte) până la aspecte mai complexe precum educaţie, consiliere, dezvoltare personală, integrare socială - ne-au încurajat şi ne-au motivat să mergem mai departe.

Conştienţi fiind că împreună suntem mai puternici, eforturile noastre s-au canalizat şi înspre dezvoltarea de parteneriate cu şcoli şi instituţii din mediul rural şi urban şi accesarea de fonduri care să susţină proiectele şi evenimentele organizate pentru beneficiarii noştri, copii şi tineri aflaţi în situaţie de risc.

Toate aceste demersuri au presupus eforturi mari atât din partea membrilor Aproape de TINEri, dar şi a celor care ne-au susţinut în implementarea proiectelor. Încurajator este, de asemenea, devotamentul donatorilor şi al voluntarilor noştri fără de care implementarea proiectelor ar fi fost doar un vis frumos.

Datorită investiţiei tuturor celor de mai sus, peste 200 de copii şi tineri s-au bucurat de clipe mai bune prin proiectele Aproape de TINEri.

Aboneaza-te
Fii parte din gasca
Cum obtii oferta?

Apasa butonul "Cumpara" inainte ca timpul ofertei sa expire!

Vei primi imediat Voucherul, printeaza-l si contacteza partenerul pentru programare.

Te rasfeti in voie impreuna cu Voucherul cumparat, respectand bineinteles termenii ofertei.

Spui tuturor despre ZipBox.ro, prin Facebook, e-mail, mesaje, oricum.

Prieteni mai multi, preturi mai mici!

Relatii clienti
Cumparaturi fara griji